YogaFinder

Savitri Yoga

Home > Yoga Classes By Country > Yoga Classes in Netherlands > Yoga Classes in Nijmegen >Savitri Yoga
Yoga Classes in Nijmegen
Savitri Yoga
Website
Hatha Yoga
Kastanjehof 51
Nijmegen 6533 BX
Map

Email
Contact:Daphne Groothuijse
024-3502331
Hatha Yoga lessen in Nijmegen op dinsdag van 16:30 uur tot 17:30 uur en van 17:45 uur tot 19:00 uur.

Voor yoga in Nijmegen bent u bij Savitri Yoga aan het juiste adres. Docente Daphne Groothuyse geeft in de Bolster, Kastanjehof 51 in Nijmegen yoga op vrijdag en dinsdagavond. In een prettige ruimte en ontspannen sfeer gaat ze aan de slag met oefeningen die zorgen voor balans in lichaam en geest. Bovendien bevorderen de yogaoefeningen de soepelheid, kracht en vitaliteit van het lichaam.

De yogalessen worden gegeven in de vorm van Hatha yoga. De oefeningen die hierbij horen richten zich vooral op asana’s (lichaamshoudingen) en pranayama’s (ademhalingsoefeningen). Door beoefening van Hatha yoga worden de spieren en het weefsel rond de wervelkolom weer soepel. Blokkades worden opgeheven zodat de prana (levensenergie) weer vrij door het lichaam kan stromen en de balans in lichaam én geest hervonden kan worden.

Wat kan yoga voor je doen? Door het hectische leven van tegenwoordig kunnen veel mensen zich niet meer goed ontspannen. Dit kan leiden tot onbehagen en verschillende andere lichamelijke en geestelijke klachten. Yoga helpt je hierin verandering te brengen en de rust in jezelf weer terug te vinden.

Het veranderingsproces dat yoga teweegbrengt gaat heel geleidelijk. Wanneer het verschil precies merkbaar wordt, verschilt per persoon. Het is mede afhankelijk van het doel dat je jezelf hebt gesteld en op welk punt in je leven je met yoga begint.

Algemeen kan worden gesteld dat regelmatige yogabeoefening het volgende voor je doet:

Yoga brengt balans in lichaam en geest. Yoga zorgt ervoor dat je beter kunt ontspannen. Yoga bevordert de kracht en vitaliteit van het lichaam. Yoga geeft je innerlijke rust en kracht. Yoga zorgt voor een betere concentratie.

Update listing

Home Search for a Yoga ClassCopyright © 1997-2015 by YogaFinder® Corporation
Website Protection by SourceWatch. | Terms and Conditions | Privacy Policy