YogaFinder

Savitri Yoga

Home > Yoga Classes By Country > Yoga Classes in Netherlands > Yoga Classes in Nijmegen >Savitri Yoga
Yoga Classes in Nijmegen
Savitri Yoga
Website
Hatha Yoga
Kastanjehof 51
Nijmegen 6533 BX
Map

Email
Contact:Daphne Groothuijse
024-3502331
Yogaweekend

In November 2015 gaan wij een yogaweekend starten in een echte Ashram die midden in de Veluwse bossen ligt.In dit weekend wordt je verwend met yoga, minfulness, heerlijke Vedische maaltijden, een boswandeling en ontspanning.Niets hoef je, maar alles mag je in dit weekend.

De gezellige Ashram Sada Shiva Dham ligt midden in de bossen en is bij uitstek geschikt voor groepen en spiritueel geintereseerden. De kamers zijn eenvoudig en je slaapt met 2e op een kamer of in op de vrouwen- of mannenzolder (met 8 bedden). De vrolijke zaal waarin de yogalessen en mindfulness lessen plaatsvinden heeft vloerverwarming.De eenvoud van de ashram zorgt ervoor dat wij het yoga- en mindfulnessweekend aantrekkelijk geprijsd hebben. Kijk ook op babaji.nl voor meer informatie over de ashram.

Je zult je in dit weekend geen moment vervelen, maar wil je uit het drukke programma stappen dan nodigen wij je daarvoor uit. Rond 13:00 uur genieten wij gezamelijk van een echte warme en heerlijke Vedische lunch,wat tevens ook de hoofdmaaltijd is. In de 2 ochtenden die je gaat meemaken in de ashram kun je meedoen aan een vroege opmerkelijke vuurceremonie (voor de early birds) in een echte Vedische vuurhut.

Overige informatie en benodigdheden

Neem je eigen yogamatje mee. Wij hebben ook nog voldoende matjes voor degene die geen eigen matje bij zich hebben. Neem een eigen dekentje mee om jezelf warm te houden tijdens de ontspanning. Neem loszittende kleding mee voor de yogalessen en mindfulness. Neem wandelschoenen en eventueel regenkleding mee. Wij gaan niet wandelen in de regen, maar voor degene die toch willen gaan is regenkleding een optie.

Kosten

245.- euro inclusief:

Thee, koffie, koekjes Soep op vrijdag, ontbijt 2x, Vedische Lunch 2x, Avond eten 2x 4x yoga 4x mindfulness Boswandeling 2x een overnachting op basis van een 2 persoonskamer

Update listing

Home Search for a Yoga ClassCopyright © 1997-2016 by YogaFinder® Corporation
Website Protection by SourceWatch. | Terms and Conditions | Privacy Policy