YogaFinder

Pure Energy Yoga

Home > Yoga Classes By Country > Yoga Classes in Netherlands > Yoga Classes in Utrecht > Yoga Classes in Utrecht >Pure Energy Yoga
Yoga Classes in Utrecht Utrecht
Pure Energy Yoga
Website
Poweryoga
Rembrandtkade 10 & Doelenstraat 34
Utrecht, Utrecht 3583 TM
Map

Email
Contact:Esther Scheen/ Chiel Ebbelaar
+31 (0)6 51 905 989
Pure Energy Yoga is actief in yoga begeleiding, waarbij voornamelijk gefocust wordt op Poweryoga; een krachtige vorm van yoga die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft. Daarnaast wordt er ook wekelijks Flow Yoga (Vinyasa yoga) en Yin yoga gegeven.

Onder professionele begeleiding door gecertificeerde en ervaren docenten geeft Pure Energy Yoga vijf tot zes keer per week yoga les en maandelijks workshops op twee mooie locaties in Utrecht-Oost (Hoogstraat) en Utrecht-centrum (Centrum Well).

Aanvullend op de yoga-lessen, worden er door Pure Energy Yoga regelmatig workshops georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten worden verschillende onderdelen, oefeningen en vormen van yoga behandeld en uitgediept.

Daarnaast wordt er in opdracht van bedrijven, organisaties en instellingen bedrijfsyogagegeven. Onder aangename en ‘niet zweverige’ omstandigheden, wordt er gewerkt aan stressreductie en ontspanning op het werk. In onze yogashop kan je terecht voor duurzame en prachtige yogamatten. Investering in een goede yogamat zorgt voor jarenlang comfortabel yogaplezier zowel in de les als thuis.

Ook kan je in onze Pure Energy Shop terecht voor diverse andere yoga-producten van het merk Gaiam zoals waterflessen en tassen. Producten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die met hart voor mens en milieu worden geproduceerd. Voor een gelukkige body, mind en aarde!

www.pureenergyyogashop.nl

Meld je aan via de website en kom naar een les of workshop van Pure Energy Yoga.

Update listing

Home Search for a Yoga ClassCopyright © 1997-2016 by YogaFinder® Corporation
Website Protection by SourceWatch. | Terms and Conditions | Privacy Policy