YogaFinder

Yoga Therapy cu Avi

Home > Yoga Classes By Country > Yoga Classes in Romania > Yoga Classes in Bucharest >Yoga Therapy cu Avi
Yoga Classes in Bucharest
Yoga Therapy cu Avi
Website
Raja, Vedanta
4th, Pictor Ion Negulici
Bucharest 021211
Map

Email
Contact:Eden Spa
0721 321294
Nascut in Estul Indiei, orasul Chittaranjan, aproape de Kolkota, Avisek a fost initiat inca din copilarie in practica Mantra Yoga. Dupa ce a urmat cursuri in domeniul Ingineriei Electronice si Comunicatiilor, Avi s-a dedicat studiului Yoga sub directa indrumurae a Sw. . Niranjanananda Saraswati la Bihar School of Yoga, India. Este de asemenea certificar ca Yoga Teacher la Sivananda Ashram, Kerala, India. Detine de asemenea, diploma in Ayurvedic Massage de la International Yoga Vedanta Center, Kerala si Diploma in Thai Foot Reflexology emisa de Thai Massage School of Chang Mai, Hong Kong.

Avi a condus numeroase workshopuri pe teme de wellness si luifestyle pentru diferite organizatii guvernamentale si non guvernamentale in diverse tari precum Hong Kong, Macau, Philippines, China, Sri Lanka, Maldives, Mauritius, India & Romania.

Sn. Mangaldharma ofera clase de Yoga in Timisoara si Bucuresti, iar in exclusivitate la Eden Spa ofera Yoga Therapy, ca metoda holistica de vindecare. Mai multe detalii despre Avi puteti gasi si pe http://satyanandayoga.ro/.

Update listing

Home Search for a Yoga ClassCopyright © 1997-2016 by YogaFinder® Corporation
Website Protection by SourceWatch. | Terms and Conditions | Privacy Policy