Suren Shrestha - Sound Vibrational Healing Courses
November 15 to November 17, 2013
About Suren Shretha: Suren Shrestha was born in Nepal, about forty-five miles southeast of Mount Everest. In the village where he grew up, people were healed by herbalists, monks, and medicine men using shaman’s drums, gongs, and mantras. He learned how to practice ancient healing techniques using sound and vibration. Suren gives workshops and assists clients with healing bowl work all over the United States. He is raising funds through his teaching to build the Aama Orphanage School in his native village, and is donating all proceeds from the sale of his book to the project. He lives in Boulder with his wife and daughter.
Healing Bowl Sound Meditation Concert
Sunday November 17, 2013 from 4:00 to 5:00 pm - $25
Sound & Vibrational Healing Training
Friday November 15
Fundamentals (3 hrs) – Fri Nov 14th from 6:00 pm to 9:00 pm - $75
Hands-on course in how to play Himalayan Singing Bowls for sound and vibrational healing. Introduction to the history and lineage of the sacred Singing Bowls and how they’re made. See the different bowls that are available and learn techniques for rubbing, striking and playing bowls.
Saturday November 16
One and Two Bowl Healing, Intermediate I (3 hrs) – Sat Nov 16th from 11:30 am to 2:30 pm - $75
Learn how to effectively use just one or two bowls based on a bowl’s unique tone and positioning. This class is specifically designed for healing practitioners and those wishing to learn how to facilitate treatments with the use of massage.
Intermediate II (3 hrs) – Sat Nov 16th from 3:30 pm to 6:30 pm - $150
Learn the use of bowl placement, setting intention, and the importance of sound intervals as well as the 1st, 2nd and 3rd protocols of treatment for use with clients.
Sunday November 17
Advanced I (3 hours) – Sun Nov 17th from 8:00 am to 11:00 am - $150
Learn the 4th protocol techniques of warm water therapy and Vibrational Bowl massage. Covers puja, water aspects, healing environment and how to conduct a session with a client.
Advanced II (2 hours) – Sun Nov 17th from 12:00 noon to 2:00 pm - $200
You will learn protocols for specific health issues. The workshop will cover advanced protocols VII and VII techniques.
Tibetan Singing Bowl Concert (1 hr) – 4:00 to 5:00 pm - $25
Entire Course: $499
5% Workshop Registration Discount Deadline by October 24th