YogaFinder

yogastudie.nl Event

Home > yogastudie.nl Events > yogastudie.nl Event
yogastudie.nl - Yoga Workshop
Yoga Workshop: yogastudie.nl Event
Amsterdam Noord Holland Netherlands
Event is Over
Hatha Yoga
yogastudie.nl
Wil je de diepere betekenis achter de asana's, pranayama, meditatie en de oorzakelijkheid achter klachten begrijpen? dit wordt op een heldere en toegankelijke manier uitgelegd vanuit de yogafilosofie, schrijf je nu in voor deze workshop.

Ochtend: 09.30 tot 12.30 Middag: 13.30 tot 16.00

In de ochtend gaan we dynamische yoga oefeningen doen op basis van de chakra’s. We doorlopen het gehele lichaam en het zal uitdagend, confronterend, leuk en leerzaam zijn. Voor diegene die de grenzen wilt leren kennen, en het spel van lichaam en geest wil ervaren. het zal altijd gebeuren met respect voor de lichamelijke mogelijkheden. We sluiten de ochtend af met een meditatie.

In de middag zullen we dieper ingaan op de achtergronden van de asana’s en het effect op onze gezondheid. Waar komen al die klachten vandaan, hoe zit de mens volgens de yogavisie in elkaar. Ofwel we zullen enige inzage geven in de karmische wereld van oorzaak en gevolg en wat dit met onze gezondheid doet. Indien mensen vragen hebben kunnen ze dat ter plekke stellen of al schriftelijk indien bij mij zodat ik ze die dag kan mee nemen in het lesgeven.

In de ochtend is het raadzaam om op nuchtere maag te komen. Indien er een medische oorzaak is om wel te eten zou ik dat graag willen weten. Dit i.v.m. de oefeningen.

Met een warme groet,

Ron van der Post

€ 70,-
Website
Home
Advanced Search


Copyright © 1997-2016 by YogaFinder® Corporation
Website Protection by SourceWatch. | Terms and Conditions | Privacy Policy